Agents in Agent Workspace krijgen een nieuwe optie om alle open ticket tabs tegelijk te sluiten. Dat scheelt vooral wanneer iemand veel tickets naast elkaar open heeft staan en snel ruimte wil maken voor nieuw werk.

De optie staat in het overflow-menu van de ticket tabs als Close all. Zijn er nog niet-opgeslagen wijzigingen in een ticket, dan toont Zendesk eerst een waarschuwing en kan de agent het sluiten bevestigen of annuleren.
Er is geen inrichting nodig; de functie wordt automatisch uitgerold voor accounts met Agent Workspace.